Embudu Village 3*+ Kaafu | Cazare la Embudu Village 3*+ Kaafu

Embudu Village 3*+, Kaafu

Embudu Village 3*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Embudu Village 3*+
Insula noastră mică, aproximativ 45 de minute de Hulule, va va oferi tot ceea ce cautati. Nisa camere confortabile, plaje frumoase, rstaurant bun, totul pentru o vacanţă pe care nu se va uita. După sosirea una din ambarcatiunile noastre rapide (un "Noor") va fi vă aşteaptă în port, şi nu există surpriză prima ta; la mare este cu adevărat albastru, la fel cum ai văzut în broşură.!
Embudu014Once la bordul unuia dintre "Noors" stai jos si relaxeaza-te. Lăsarea port şi pe cale de a Embudu veţi vedea Femeie, de capital, cu acoperiş placat cu aur de moschee. Şi dacă, eşti norocos, delfinii vă va însoţi pe drumul spre Embudu.Prima insula care le vedeţi nu este Embudu sat, dar Taj Exotica.Noor va trece Taj Exotica si vei avea Embudu Village în câteva integral în câteva secunde.

Când aţi pus piciorul pe debarcader va fi accompagnied la recepţie, nu va faceti griji cu privire la bagajul dvs., echipajul va aduce la recepţie. Odată ce ştii tu numarul tau de cameră îl vor duce în camera ta. La recepţia una dintre cele chelneriţe vă întâmpină cu o cârpă caldă pentru a improspata sus. Şi, după completarea formularelor, mers pe jos de la camera dvs., despachetaţi şi începeţi să vă bucuraţi şederea pe Village Embudu.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Embudu Village

 Embudu Village
 Embudu Village
 Embudu Village

Date de contact
Embudu Village 3*+ Kaafu
Adresa: Maldive - Kaafu
Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie