Panorama Bungalows 3* Hurghada | Cazare la Panorama Bungalows 3* Hurghada

Panorama Bungalows 3*, Hurghada

Panorama Bungalows 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Panorama Bungalows 3*
Această proprietate este la 7 minute pe jos față de plajă. Acest complex all-inclusive, în stil grecesc, oferă o plajă privată, o şcoală de kite-surfing şi camere cu aer condiţionat. Zona sa amenajată de piscină include o piscină pentru copii şi o piscină încălzită, prevăzută cu tobogane cu apă.

Centrul spa al complexului Panorama Bungalows oferă masaje relaxante. Oaspeţii se pot destinde în cada cu hidromasaj sau se pot antrena în sala de gimnastică. Seara, puteţi asculta muzică mixată de un DJ la clubul de noapte de la faţa locului.

Camerele complexului Panorama includ o terasă sau un balcon, un TV prin satelit şi un minibar. Unele oferă privelişti ale Mării Roşii. Toate au pardoseli cu gresie şi cuverturi de pat colorate. Baia privată include articole de toaletă şi un uscător de păr.

Restaurantul principal al complexului oferă preparate internaţionale în stil bufet. În plus, aveţi la dispoziţie un restaurant specializat în preparate din fructe de mare şi un restaurant mongol tradiţional. Oaspeţii se pot bucura de briza mării la restaurantul de pe plajă. Barurile de pe plajă şi de lângă piscină oferă o varietate de băuturi, cum ar fi cocktailuri exotice.

Aeroportul Internaţional din Hurghada se află la 20 km de Panorama Bungalows Resort Hurghada. Centrul oraşului Hurghada este situat la doar 15 minute de mers cu maşina.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Panorama Bungalows

 Panorama Bungalows
 Panorama Bungalows
 Panorama Bungalows

Date de contact
Panorama Bungalows 3* Hurghada
Adresa: Hurghada
Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie