Mirage New Hawaii Resort 4* Hurghada | Cazare la Mirage New Hawaii Resort 4* Hurghada

Mirage New Hawaii Resort 4*, Hurghada

Mirage New Hawaii Resort 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Mirage New Hawaii Resort 4*
Situat pe plajă, în orașul Hurghada, Hotelul Mirage New Hawaii Resort dispune o piscină în aer liber, o sală de gimnastică și un restaurant. Acesta ofera acces gratuit la internet Wi-Fi gratuit în zonele publice.

Hotelul Mirage New Hawaii Resort dispune de camere cu un decor simplu si culori calde, dotate fiecare cu: aer condiționat, minibar, TV prin satelit și un balcon cu vedere la piscină.

Preparate din bucătăria internațională sunt disponibile la restaurantul mediteranean. Hotelul Mirage New Hawaii Resort ofera de asemenea, preparate culinare italiene, asiatice și orientale.

Oaspetii pot beneficia de o sala de fitness, tenis de masă și mese de biliard. Pentru o taxă suplimentară, vă puteți bucura de o noapte la discoteca sau un masaj de relaxare la spa.

Aeroportul Internațional Hurghada este la 10 minute de mers cu mașina de hotel, iar stația de autobuz este de la 10 minute de mers pe jos.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Mirage New Hawaii Resort

 Mirage New Hawaii Resort
 Mirage New Hawaii Resort
 Mirage New Hawaii Resort
 Mirage New Hawaii Resort

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie