White Sands 3* Dublin | Cazare la White Sands 3* Dublin

White Sands 3*, Dublin

White Sands 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii White Sands 3*
Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. White Sands este un hotel de lux administrat de o familie, situat în satul de coastă pitoresc Portmarnock din districtul Dublin. Oferă un pub irlandez plin de viaţă şi acces gratuit la internet WiFi pentru toţi oaspeţii. Multe camere au vedere la Marea Irlandei.

Jucătorii de golf vor fi răsfăţaţi, hotelul fiind înconjurat de unele dintre cele mai prestigioase terenuri din Dublin. Aeroportul oraşului Dublin este la 20 de minute de mers cu maşina, iar centrul oraşului Dublin este la mai puţin de 10 minute de mers cu maşina.

Toate camerele hotelului White Sands sunt prevăzute cu facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea. De asemenea, au birou, seif şi o baie privată cu articole de toaletă gratuite. Unele camere oferă vedere la plaja din Portmarnock.

Hotelul este la distanţă mică de satele de pescari Malahide şi Howth, ambele cu vedere panoramică la mare şi trasee pitoreşti pentru plimbări. Proprietatea asigură parcare gratuită.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 White Sands

 White Sands
 White Sands
 White Sands

Date de contact
White Sands 3* Dublin
Adresa: Coast Rd, Carrickhill, Portmarnock, Co. Dublin, Irlanda
Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie