Novotel Budapest Danube 4* Budapesta | Cazare la Novotel Budapest Danube 4* Budapesta

Novotel Budapest Danube 4*, Budapesta

Novotel Budapest Danube 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Novotel Budapest Danube 4*
Localizare: hotelul a fost deschis în luna noiembrie 2006 şi este situat în Buda, pe malul Dunării între Podul Margareta şi Podul cu Lanţuri, vis-a-vis de clădirea Parlamentului, la 10 minute pe jos de Castelul Buda şi centrul comercial. Staţia de metrou se află la 100 de m de hotel.

Facilităţi: restaurant Cafe Danube cu vedere panoramică spre Dunăre şi clădirea parlamentului, bar, centru de fitness Club Med Gym, saună, imprimantă foto digitală şi imprimantă cu Bluetooth, 3 săli de conferinţe cu videoproiectoare, flat screen tv, schimb valutar, parcare cu 36 locuri, sunt acceptate animalele de companie.

Cazare: în 175 de camere la cel mai nou standard Novotel Novation cu sistem electronic de închidere, detecor de fum, aer condiţionat, seif, mini bar, sat-pay flat screen tv, radio, conectare internet whireless, conectare internet prin cablu (gratuit), telefon, mobilier multifuncţional modern, grup sanitar propriu, uscător de păr.

Masa: mic dejun bufet. Cină cu specific unguresc şi program folcloric la restaurantul ,,Udvarhaz,, în data de 01.01.2009 (transfer inclus).
Parcare: parcare cu plată (aprox. 20 EUR/zi).

Oferta de sejur la Novotel Budapest Danube 4*

Recomanda acest hotel:  


 Novotel Budapest Danube

 Novotel Budapest Danube
 Novotel Budapest Danube
 Novotel Budapest Danube
 Novotel Budapest Danube
 Novotel Budapest Danube
 Novotel Budapest Danube