BRIGANTINA (MALINA/BREZA) - Albena 2* Albena | Cazare la BRIGANTINA (MALINA/BREZA) - Albena 2* Albena

BRIGANTINA (MALINA/BREZA) - Albena 2*, Albena

BRIGANTINA (MALINA/BREZA) - Albena 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii BRIGANTINA (MALINA/BREZA) - Albena 2*
Localizare: cele doua cladiri Malina si Breza fac parte din complexul Gorska Feya, o zona frumoasa si linistita, aflata in imediata vecinatate a rezervatiei naturale Baltata, la numai 700m de plaja. Corpurile Malina si Breza au fost complet renovate in 2014.
Capacitate: 3 cladiri a cate 2 etaje fiecare.
Facilitati: piscina exterioara, tobogan pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, perete pentru escalada pentru copii, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva/garanta din agentie). Servicii contra cost: sala de animatie cu karaoke si proiector, teatru de vara, club pentru copii Arts & Crafts, Restaurant, cafenea, baie ruseasca, BBQ. Langa complex se afla o statie de autobus, statie pentru mini-trenulet, oficiu postal.
Camerele din corpurile Malina si Breza: 3 paturi, noptiera, veioza, masa cu scaune, baie proprie cu toaleta si dus, balcon, podeaua este acoperita cu parchet.
GRATUIT: piscina exterioara cu Jacuzzi, acces la teren de sport multifunctional (fotbal, volei, baschet, badminton, tenis, etc - echipamentele nu sunt incluse!), 3 locuri de joaca pentru copii, perete de escalada pentru copii, conexiune WiFi (1 Mbps), umbrela mobila intr-o zona special amenajata pe plaja.

Recomanda acest hotel:  


 BRIGANTINA (MALINA/BREZA) - Albena

 BRIGANTINA (MALINA/BREZA) - Albena
 BRIGANTINA (MALINA/BREZA) - Albena
 BRIGANTINA (MALINA/BREZA) - Albena